Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudlös ångest



I passionen
blir jag
hudlös


Därför har jag
gått

tusen åter
tusen
har jag
lämnat

Demoner
jagar

Ångesten
byggs
av rädslans
stenar

Hela
mitt inre
skriker



jag
går

Kärleken
som du
undrar när
om

Hon skall finna dig

Jag lovar









Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-19 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP