Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår

Det kommer en vår

Varje år kommer det en vår

Men inte förens nästa år




Fri vers (Fri form) av rockenroll blåa
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-19 22:40



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Vintersolståndet....strax passerat...ljusets återkomst...
Längtan stoooor!
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa