Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utflytt

Strövar ängarnas snö, blåstens vittring
stråna som brister längs skallbenets sömmar
kajflockens dockteater bakom ladan
drar svarta stygn ur jorden
tills marionetten inte längre rör sig
lämnar dessa urkärnade stugor,
stammarna som lutar mot varandra




Fri vers av Grävling
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-19 23:08



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
"Urkärnade stugor" - bra bild för ödetorpens förfall under tröstande (äppel?)träd!
"Dockteater" och marionetter tycks vara ett av dagens teman. Läs gärna poemet av "Färdskrivaren" i dagens texter!
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling