Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sin här inträden låt hoppet fara

Jag har på grund av en tämligen ny kommen sjukdom (stroke) gjort vissa erfarenheter som jag vill dela med mig av. De är inte särskilt uppmuntrande skall skrivas.
Färden mot avgrunden kom när jag ville få reda på storleken på mitt livs besparingar. Jag uppsökte personligen ett av de fåtaliga bankkontoren med personlig service. Min haka slog i backen när jag blev nekad uppgiften. Jag hade ju under sjukdomsperioden försetts med en förvaltare. som Palme en gång utbrast DET HADE JAG INGEN ANING OM. Jag har även telefonerat men automatsvararen sade att denna uppgift kunde banken inte stå till tjänst med. som sagt jag skulle som mångårig kund inte få uppgift på mina besparingar.
Diktaturstaten Sverige känner inte några hämningar.
Naturligtvis kommer mindre nogräknade personer dra nytta av min svåra sjukdom-
jag arbetade i många år som arbetsförmedlingens kontaktperson för sm arbetshandikappade. SM är en förkortning som skall uttydas socialmedicinskt arbetshandikappade sm = kriminellt förflutet och olika typer av drogproblematik.
Ett intressant och roligt jobb, men aldrig att trodde i min vildaste fantasi att jag skulle nekas tillgång till uppgifter om mitt sparande. Storpappa har verkligen slagit till och Sverige har mage att kalla sig en rättsstat. Jag har vid två tillfällen varit på Tr (tingsrätten) för att försöka få en ändring till stånd Till bilden hör också att läkarna lämnat lite grumliga beskrivningar på mitt hälsotillstånd (fortsättning planeras)




Övriga genrer (Essä/Recension) av Sören Turesson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-20 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske kan Du ta hjälp av fröken Corona och skrämma skiten ur ”Pappa Staten”?!
Vi väntar med spänning och ser fram emot förutsättningen på denna otroliga historia...
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP