Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrunden undersökt, en grav värdig ett äventyr, en strid


nedstigningens slut

genom avgrundens kretsar

åter bli intim




Bunden vers av Horace
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-25 16:15



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vägen till självkännedom, läser jag orden som
2020-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace