Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är lika med ständig härvaro överallt, säger livet...


om jag mister dig

livet, vart tar du vägen

du är ju evigt




Bunden vers av Horace
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-30 07:34



Bookmark and Share


  karenina VIP
Här och nu. Alltid. Men inte alltid det lättaste
2020-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace