Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den gyllne morgon!

Nu är den här

å jag är inte tvär

glädje den rymmer

bort me bekymmer

min saknad är stor

ni må tro att det 

är ett knog

att både spela

dansa å sjunga!

Men jag klarar

mig nog

å blir du med

min tro!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-20 07:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2021-01-11

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig känsla...fint...
2020-12-27

  Blått Norrsken VIP
Fint skaldat som en visa av tröst .
2020-12-23

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar livskraft och livsglädje!
2020-12-21

    Ohemulen VIP
Alla behöver en gyllene morgon för att klara av dagens knogigheter.
2020-12-20

  Briza media
Ja det ligger en hel del i inställningen med! :)
2020-12-20

  Sparvögat VIP
Så fina ord om glädje och tro en gyllene morgon...
2020-12-20

    Lena Staaf VIP
Härligt att få uppleva en gyllene morgon! Fina, rimmade ord.
2020-12-20

  Koloristen
Gyllne morgon, gyllne morgon sista natten svunnit hän.
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy