Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvillande förkortningar




Slappografiska institutet
Meddelar att de för tillfället.

Släckt ner hela sin verksamhet
För att i ilfart vårdas på IVA*




*(Internationella Valuta avdelningen
För förskingrade kultur-bolag i Haag.)




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-20 07:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
IVA, Institutet (Inte Vara Aktivt) institutet för dagdrömmar.

2020-12-20

    Lena Staaf VIP
Ytterst osäker prognos när det gäller tillfrisknande! Kanske bäst så.
2020-12-20

  Koloristen
Det är dags för en Haag-vår.
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP