Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cupido


de tu sitter där på sin bänk och väntar 

håller varandra kärleksfullt i hand

Cupido på gräsmattan korsord löser

latar sig med bågen bredvid

fontänen som skvättter och öser 

Hon ser mannen och önskar mera

Mannen har gjort ett beslut behöver inte fundera 

cupido använder lexikon

innan att han bland alla skall sortera

Pilen sedan åker sedan iväg

med en snabbhet av rekord

 

....Idag leker barnen på grannens gård.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-04 09:44



Bookmark and Share


    Björka
Fyndigt
2021-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP