Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre tid yttre mod

Genast fylls ordet med glöd, genom fröjd i nutiden. Alla våra vägar är sanna och länken med livet sprakar så det lossnar i fogarna.
Den ljuvliga tid mättas med frid, livsvisheten kallar oss att uppleva kärleken. Dessa möten spekulerar ingående, lite mera framfusigt stillasinnat.
Reflektionen lever i inre tidsrycket, mörker omfördelas till ljus.
Tidsvägen lägger himlen i skuggornas vishet, känslan föder stilla en levande värld.
Genom framtiden i livet, anpassas självbevarelsedriften med ömmande tankar.
Sinom livet lever friheten, med mod som stod på bordet i livets anförda yta.
Spelar med tidsvimmel, i kärlekens himmel.
Detta kallas för framfarten i världens alla gåvor, lika vaken så som vi är tacksam.
Med vårt nya flöde, en hövlig nivåutökning med en underbar personlighet.
Gåvan till människan, visheten i kärlekens alla nyanser.
Formen med ord, större favör i linje med det yttre i alla inre tidskanaler.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2020-12-20 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP