Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När någon inte vill

Känner igen mig
Och vet förvirringen

Verkligheten är inte alltid sann
Och dina vänliga ord
Är bara jobbiga

När någon inte vill
Måste andra vägar hittas
Det kommer att visa sig
Du är inte allt
Eller ens någon

Och din förtvivlan
Din innersta längtan
Det du menar

Obetydligt

Tom för dig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-20 11:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När någon inte vill ska man inte tvinga den personen.
Gör man det visar man att man inte är ett dugg bättre än nazisterna.
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva