Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Navelrep

 

När tystnaden

griper tag i mina hjärtslag

vill jag följa navelrepets väg

spränga fosterhinnan

skalet

Då vill jag födas på nytt

i ljuset

av pulserande stjärnhopar

och vintergatans galaxer

så jag ännu en gång

får luta min panna

mot din

och drunkna

i dina ögons bottenlösa

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-22 13:08



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt. Fint flyt och spännande bildspråk.
2020-12-25

  helenita VIP
Gillar!
” jag följa navelrepets väg”
Snyggt!
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP