Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min julesläde

Tar mig till alla drömmars platser

Hoppar på i farten

Jultomten styr renarna i en tidlösfart

Stannar upp vid gården

Där brinner ljusen

Där är värmen alla är glada

tar imot glädjens budskap

Reser vidare med julsläden

I den gnistrande snön

Allt verkar så självklart

Min julsläde följer sina spår opp

på den mörka himlen

På huvud kudden 

ligger ett vackert glashjärta

Lenar mig upp tar på mina toffler

gå fram till fönstret

Ser en stjärna falla

ser min julsläde på himmel

försvinna bort........

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-20 13:58



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vackra bilder som på julkortet

2020-12-20

  Sparvögat VIP
Ett fint budskap om ljusets ankomst...
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP