Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supernova.

I drömmarna
Ser jag dig skimra
Liksom att du svävar fram
Över blomsterängarna
Skin som den supernova du är
Lys upp mitt liv
Spraka som den eld du är
Och fortsätt värma mitt frusna hjärta
Öppna upp min dörr
Du äger redan nyckeln till den
Snälla fortsätt stjäla min tid
Fortsätt vara den du är
Din elektricitet
Smeker min hud
Bara var den du är, underbara
Du är en naturkraft..ett universum




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-12-20 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP