Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oläkta sår

En del av ärret.
Väderbiten vinternatt.
Det som inte syns.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-20 14:50



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
För att inte tala om det svarta hålet, det som inte går att fylla.
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP