Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av Ditt liv

Seglar ut igen
Spänningen får styra vägen
Världen är öppen

Spinner därför trådarna
Jag en del av ditt liv nu




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-12-20 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva