Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granen från vinden (Min klimatkamp 20/12)

Idag har vi klätt granen. Inte den slags gran vi brukar ha, men den får duga. Som allt annat för närvarande, något är bättre än inget. Plastgran är bättre än ingen gran.

Eller inte. Läste om vilken gran man bör välja om man vill vara klimatvänlig. I första hand en rödgran, i andra hand en kungsgran. Och i sista hand en plastgran. Såvida man inte redan hade en plastgran på vinden; då skulle man återanvända den så mycket som möjligt.

Helst ska man väl inte ta in något träd alls. Men jag orkar inte med den refrängen just nu. Avstå, avstå, avstå. Avstå och hålla avstånd.

Granen är fin, kulorna glittrar, ljusen lyser. I skum belysning kan man missta den för en riktig gran. Gott så.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-12-20 18:44



Bookmark and Share


  Burn

Helt rätt!

2020-12-20

  Ulf Carlsson VIP
Säkert?
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP