Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isoleringens tid

vattnet är grunt, jag når ända ner
glatta stenar och gröna alger
det svala vattnet kyler märkbart

horisonten, ett streck i vattenfärg
fingret täcker solens skiva
det skimrar på det ensamma havet

idag formar molnen tillfälliga ord
på en blå tavla av oskuld i isolering
men det finns inga ord som kan beskriva
denna tid av oro och obeständighet
kompassen skulle ju visa vägen




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-20 19:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att isolera mig.
2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg