Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag känner vemod och skuldkänslor, undrar jag om det så lätt blir till en ångest, när jag inte får ett "-Det ordnar sig." från den som tycker om mig.


Ingen av oss vill ha någons privata medel.

Och så ska vi träna ibland.

På kulturhuset i balettsalen, där får vi pröva..

Ja, precis har precis börjat öva balansgången.

Du med, det har jag också, i hallen, trångt men mysigt.

Hm, vad gott du kramar mig.

Du vet tjejer emellan, älskar dig så mycket..

dig med

Tänker lite så.

Rörelserna i kroppen, de som känns sköna, de spontana..

de kommer samtidigt som koncentrationen och muskler
samverkar och när, minns hur "min privata psyk-läkare
visade mig hur man skulle göra "muskler-nerver" övning.

Var det då du bestämde dig för att kämpa?

Ja, jag hittade något som kunde fungera på vägen
en slags nedåtgående koncentrations in i kroppen.

Jag tror han fattade.

Jag med.

Hur lätt är det inte att förlora sig själv?

Nä, tjejer vi tränar men inget sånt där "sexuellt dansande.

Nej, vi tränar frigörande dans, precis som vi själva känner.

Och sen går vi hem och fortsätter..

Kreativ frihet och uppmuntran i form av lite donationer.

Ska du skriva det?

Tänk om de blir arga.

Vem?

de-avundsjuka.

Usch ja, de jagar mig hela tiden, kastar ägg mot fönstret.

Men slutar de inte, du hjälper ju alla med dina förslag?

Förstå hur viktig det känns att få känna sig fri i kroppen.

Just så?

Ja, precis så.








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-20 19:57



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det brukar ordna sig...med lite psykiskt arbete. God Jul !
2020-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP