Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös resa

 

Framför  -
havet och blå horisont

Händer som omsluter
tätt samman i kärlekens famn


Resa med okänd destination
lärdom leder framåt

När kärlek följer med
visas kraften hos oss själva


Skrivna och oskrivna sidor
ses och lämnas därhän

Bagaget har bundits och
lyfts bort med friska vindar


Fyrar och blinkande ljus
var ny dag har sin egen skiftning

Dagar förblir i kärlek
från själ till själ som ger och får

i oändlighet - 

 




Fri vers av Litchi VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-20 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP