Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katedraler och ett hjärta

Klockan är sent slagen.
Natten slår sig till ro.
Dina andetag visar vägen
De mjuka tankarna vaggar lugnt.

Naturen spinner ljud av evigheten.
Det ekar som i katedraler.
Höga väggar av skymning i solens sista värme.
Vid din sida finns kraften som ett rött hjärta.
Det slår sina slag i takt med din andhämtning.




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-20 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg