Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfotaspår i snö

Hur vackert det är
hur ont något gör
här ligger ängen snöslät och klar
långt från landsvägens knastrande steg
vissa ord hörs bara en gång per liv
vissa sånger endast om natten
och sömnen tar alla dagar du har
att linda i norrskenets sjalar
det stumma barnet du var




Fri vers av Grävling
Läst 143 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-12-20 22:41



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Barfotaspår som talar högt ur stumheten - Vackert!
2020-12-21

    Lena Staaf VIP
Vacker och vilsam vinterdikt.
2020-12-21

  Ulf Carlsson VIP
Vacker vaggvisa, sångbar som en Olle Adolphsontext!
2020-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling