Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårdnad

 

Vårda!

Din sorg med en nykomling sorg

 

Vårda!

Dina sår med ett nytt sår

 

Vårda!

Din ensamhet med en ny sort av ensamhet

 

Vårda!

Tystnaden i ditt liv med ännu mer tysthet

 

Vårda!

Din själs dysterhet med sorg och omsorg

 

Vårda!

Sig själv med omsorg

 

Du är ensam i existensen!

Du ensam i dina kriser!

 

Väldig ensam!

Oerhört ensam!

 

I ditt liv

I ditt efter liv

 

Och tillsvidare!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-12-21 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP