Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vingar av vingar

 

Vingar!

Av vingar av vingar

 

Av vingar av vind

Av vingar av dröm

 

Av lek av frid

Av vingar av vingar

 

Av sorg av ensamhet

Av frihet av evighet

 

Flyg mig!

Flyg mig!

 

Och ta mig hem till dig!

Mina vingar är avskurna

 

Jag får INTE VARA MIG SJÄLV!

Jag kan inte överleva utan din hjälp!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-12-21 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP