Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pga ond om tid

 

 

Sänder här en julhälsning till er alla

och må himlens Änglar beskydda er.

Var försiktiga och håll ut. 

 

Det där att hålla ut kommer att bli

något som lärs ut till generationer 

som kommer långt efter oss. 

 

 




Övriga genrer av Flicis VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-21 11:21



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Önskar dig allt gott en människa kan behöva för en underbar Julhelg!
God Jul!
2020-12-21

  the apache kid VIP
God Jul!
2020-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP