Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vid min sida



tack för du finns där
vid min sida
sov utvilad då jag kände värmen
hörde fraset från dina vingar
inget får min frid störa
hörde dina hjärtslag
i mitt öra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-12-21 11:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bilden är så fin och texten till
2023-02-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP