Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fika

Jag går in i fikarummet
Du står där redan med dina kollegor
Jag väljer kaffe
vänta på att koppen skall bli klar
Du står och pratar glatt bakom min rygg
Ditt underbara skratt fyller rummet
Jag tar min kopp med rykande kaffe
Vänder mig om
Och smaka försiktigt
Känner hur jag bli varm i kroppen
När våra blickar möts




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-21 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard