Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

köldlös midvinter (haiku)

 

töande snöfält
längsta nattens tystsvärta
ån som bakgrundsbrus




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-12-21 12:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En fin haiku med ljus/mörker, ljud/ tystnad som skapar stämning.
2020-12-22

  bohemen VIP
Du är en mästare på att hitta på nya sammansatta ord..."tystsvärta", det blir ju festligt...
2020-12-21

  bohemen VIP
Du är en mästare på att hitta på nya sammansatta ord..."tystsvärta", det blir ju festligt...
2020-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg