Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att inte längre kunna elda under sin vrede, för att man mår för bra, och känna sig som en svikare för det.


Hur behåller jag mitt hat

Din kärlek motar bort
rustar ner och förgör
all iska och smärta i mitt hjärta

Utan att jag ens letat, önskat eller längtat efter kärlek som det här

Tvärtom
den dörren var stängd
och för all framtid var det tänkt

Jag ville ha min vrede kvar!
Ville behålla allt mitt hat

Det gjorde mig stark
tyckte jag

Men
plötsligt stod du bara där
och rev ner hela min barriär

Nu är jag skör
och svag

Hur behåller jag mitt hat?




Fri vers (Fri form) av Trollbunden
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-21 13:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
survivors guilt är inte att leka med
2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden