Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen kontroll på resenärer från Storbritannien


God Jul & Gott Nytt År!...Social distans...satir

 

 

Arlanda express

full med Corona på väg

till Stockholms centrum

lagom till jul avståndet

minskar mellan frisk och sjuk

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-21 14:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Avståndet minskar inte mellan fattig o rik, men varför ej helt strunta i etik, måste 'myndigheter' skapa en lag, för att personligt ansvar skall passa 'ett jag', kanske vill 'folk' skylla på något som bör, om envar individ känner att 'anarkin' allvarligt stör?
2020-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Är det verkligen så?
Väldigt många länder har ju spärrat UK.
Det är anarki där nu...
2020-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP