Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsstigen


Stoltheten och kraften
hos den frejdige,
ensam i skogen,
träden samlade runt stigen
som för en eriksgata

eller för den inåtvänt hukande
i tärande skuldmedvetande,
ruelse och skam;
ett gatlopp
mellan piskande ruskor




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-12-21 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP