Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur ljusskyggheten


Mina händer vilar
framför mig
på täcket

trötta på tilltag


Mina ögon
bor i ett ansikte
frammanat
ur tidsåldrarna

Kroppens bärkraft
tar paus
i ryggläget

Planeten svingar mig
omärkligt
runt Solen

och just nu stiger året
ur ljusskyggheten


Jag smakar saliven
och hör tystnaden
runga!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-21 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP