Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vind

Som en vind
Är det över
Du försvann
Ur mitt liv

Som alltid står jag kvar
Längtandes

Men du är så långt bort nu
Och jag ser åt andra håll
Det finns alltid någon ny
Att ta i sin hand

Men just nu tänker jag på dig
Som försvann




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-21 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva