Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett fotoalbum eller en klippbok



en skattkarta bläddra
då håller vi alltid minnet levande
de goda är de värdefullaste och är de gemensamma
är de bränslet hjärtat behöver

men så finns allt det mörka
som berättar om människor vi aldrig mera
aldrig mera vill möta
men så länge vi har varann
når vi fram
att sortera klippboken läsa kommentarer
ger själen respass över gränsen
till mörkrets avgrunder, taggtråden
som berättar om
hur det går till i lebemännens rike
men så länge vi har varann
når vi fram





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2020-12-21 16:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) :)
2023-10-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP