Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annars dör du

Du som har så många vänner
många fler än de du känner
som har ungar och ett givande jobb
Du är ändå aldrig helt nöjd
står på alldeles för hög höjd
men har ännu inte blivit en snobb

Om ett jobbuppdrag är inställt
reser du ett katastroftält
du ska fixa allt direkt på en gång
Vad ska alla andra säga?
tänker du och börjar greja
plötsligt har du plagierat en sång

Spela roll om det är varmt eller kallt
du måste stå i centrum och vara överallt
du kan inte sitta still
du måste göra allt du vill
bara göra allt nu, nu, nu
annars dör du

Fastän ungdomen har blåst bort
ska du satsa på elitsport
med sponsorer från världens alla hörn
du får aldrig nånsin falla
upp igen och pleasea alla
ta en selfie med ditt största fan Björn

Hela tiden ska du stila
det är olagligt att vila
och att vänta är ett okänt begrepp
Tänk om någon, kanske Sandra
eller någon av oss andra
hinner före,men då blir du väl knäpp

Spela roll om det är natt eller dag
det är tabu och helt enkelt fel att vara svag
så det är bara att gå
bara gasa och kör på
du ska göra allt nu, nu, nu
annars dör du




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-12-21 16:55



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Klockrent
2020-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP