Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallgropar

Livet bjuder på så många

obehagliga överraskningar

från allt till ingenting

Fallgropen är djup

Fallet tar tid

Landar på darrande ben

Ostadig

Reser sig.gång på gång

Börja om på nytt

Lång väg att gå

Har en tidsplan

Fallgropen tar inte höjd för någonting

Här är det bara kjämpa sig upp

Står där med sin  egen styrka

Modet driver dig vidare

Och en känsla inte ge upp

Bara se framåt det som komma skall.....

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-21 17:33



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
EN MODIG ATTITYD.
2020-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP