Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat i fönstret

Lyser upp i vintermörkret

Ger hopp om livet

Fångar upp din dag att tro detta går bra

Hjärtat lyser för glädje och värme

när det utanför  är tungt och mörkt

Så är hjärtat där för dig

Ger värme och tröst i stunden

överallt är någon isamma sit

Du är inte ensam

Hjärtat lyser för dig

Tänd det i rummet och låt 

lysa dag och natt

Iväntan på nya tiden som skall komma.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-21 17:42



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Ett varmt hjärta som lyser i mörkret, hoppingivande...
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP