Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag önskar mig?

Jag utmanas, av de kringskurna och utsvultna.
Jag inringas, av de existensiella utmarkernas gränser.
Trots mina försök till kraftsamling tär de stora frågorna på mig.
En buljong allt mer sorgligt tunn serveras de som komma med sina muggar.
Mättar några.
Frustrerar andra.
Jag behöver mer kött på mina ben.
Jag önskar mig en PT i julklapp.




Fri vers av Cortexett
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-21 20:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Språnget sprunget ur springet, kött på benen och önskan om en PT, bra fångat och en gnutta cynism/ satir, i denna pandemiska situation i världen... Kanske är det en PT coronaviruset har och därför är så starkt och tar sig in över allt?... Bra skrivet av dig!
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Cortexett
Cortexett