Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas paraply

Grusgång av amaryllis.
Allé av sandskuggor.
Kungsblå påfågel blick.
Suddas ut.
Till tonerna av sitt egna mörker.
Men samtidigt finner sitt egna ljus.
Regndroppar strilar.
Som om de egentligen aldrig gjort det.
Men de våta fotspår säger mig allt.
Tröstar mig i min famn av näckrosblad.
Någongång.
Men inte idag.
Någonstans.
Men inte här.
Tillsammans.
För alltid.
I detta nu.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-21 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP