Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där händer aldrig mig!!!

hahaha!!!
Trodde jag ja, när jag borde hållit käften!
Ligger nu på Södersjukhuset med fullskalig Corona efter
att ha mått piss i över en hel vecka.
Och det hela börjde med på måndagskvällen då jag skulle
slå min sista piss inför kvällen börjde frysa.
Och det inte så dåligt heller.
La mig genast under en varm filt som om det skulle räcka?
Skrattretande!
La mig under två, och så höll jag på i några dar innan det
började kännas som om jag skulle dö inom ett par dar.
Fick till slut fram en ambulans till SöS där doktorns
säger smått leendes.
Välkommen in! Du har bara två dagar på dig att leva.
Det är tre dagar senare nu när jag ligger här på akuten
med lsangar och allt och försöker kurera då jag har blivit
till dersas ginnepig försökskanin till allt och ingenting.
Orkar knappt skriva ner mig någonting mer just nu
men jag återkommer.
Det kan ni vara säkra på.
Så lätt blir inte jorden av med mig.
Så fan hell-er.
Hör av mig snart igen!
Fuck Corona!!!

Ken Cassel
21/12-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-21 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel