Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som det ska

Rymden välver sig över oss
som skalbaggarnas rasslande sköldar
i vintersömn, i blanka vintersömn
och alla getingar kommer att dö
och gräset som skrattar i vinden
ska vittra till snö
och jorden ska inte sörja oss
vi samlas hopkrupna som sparvar
under hennes smutsiga vinge




Fri vers av Grävling
Läst 169 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-21 23:33



Bookmark and Share


  Kitty Jogenby
Vackert! Den får mig att känna tröst.
2020-12-27

  Kungskobran VIP
Man blir aldrig färdig
och det är som det ska

Tomas Tranströmer
2020-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling