Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leka doktor, leka högstadiebarn och sagoprinsessa



läser gamla texter om patrik
inser att det var ett spel
bekräftelsespelet
vi var värdiga motståndare
det var ett spel det var en lek
vi hade så ofattbart kul i leken
vidögda som barn lekte vi
doktor
vi lekte
högstadieflirt
jag vill tänka att det inte bara gjorde ont
jag tänker att det lämnade mig mer än bara fina texter

jag har en niels nu
med honom vinner jag bekräftelsespelet
plockar ihop spelplanen och rullar ihop mig mot hans bröstkorg
men man kan inte skriva sagor efter det lyckliga slutet

patrik var en konflikt som behövde berättas i skrift för att lösas

eller bara

läsas




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-22 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel