Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
folk som säger att du är problemet om du inte är lösningen är själva problemet


Livet för dummies 31


han gräver i din fitta efter snabba cash
dyrt att leasa en kortvarslad psykopat
svennedöpt och lättglömd monster Nash
i hemlis alla monster och sverigedemokrat

kypare, nyp mig i rumpan jag ska snart hem
vaska oss två taxis, vi ska gå då vi har båda kommit
örfila frugans kind så röd att jobbtryggheten går i kläm
kudden över två skott i bakhuvet tack, I would vomit

har han ens hört ord sen nitton nånting nie talat
han före kunde bara komma när du torska på trav
i protest mot medgivandets kursras har du inte klagat
du uppfyller hans tre värsta rädslor för att rädda lite sav

matador med inkörsportvåld och alla vapen avrättar
höga ess, fysisk och psykisk utmattning, fysiska men
frihetsberövande med piptortyr på stol i dar är trumfar
vinnaren deklarerar sig tyst och vinner verkligheten




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-22 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd