Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Före publicering


HÅLL AVSTÅND!

Håll din dikt på armlängds avstånd
och betrakta den!
Håll den som Hamlet höll skallen
och väg den!
Låt den inte besegra din blödiga själ
utan fråga den:
Vara eller icke vara?












Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-23 06:21



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Gå du lugnt ut i tryck med den.....ah det gjorde du ju nyss, bra !
2020-12-29

  Briza media
Fyndig liknelse och bra tips.
2020-12-26

    ej medlem längre
Detta ska jag ta till mig!
2020-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP