Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att få lov att bara vara sig själv.

Tänk om alla fick lov
att bara få vara sig själv
Att bara skala av alla lager
ända in till mitt pulserande hjärta
som slår naket för alla att se
Kärnan av min existens
Tänk om vi slutade
vara rädda
för allt som vi inte förstår
Tänk om du kunde se världen
genom mina ögon
En erfarenhet rikare




Fri vers av Arwen85
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-22 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen85
Arwen85