Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så faller då snön - inte

Midvinternattens köld är
typ grå och saknad
knarrande skor i frostig snö
blir ett ljudligt klafsande
leran täcker allt

Tomten fastnar nog
på vägen till barnen
som längtar i den
saknade vinterkvällen

mildvinternattens köld
är här ännu ett år
i lera och klafsande

allt som blir kvar av året
är spåren i leran

av tomtens släde

och en ledsen skidåkare




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-22 12:34



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Tänk att berätta om snö
Som arter som måst dö
För en ny generation
Som nåt slags sensation
Medan farsoter står på kö

Vi är inne i apokalypsens tid
Och Larz står och muttrar bredvid
2020-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Ju mindre snö - och jul - desto bättre.
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter