Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till alla mina kärlekar

Jag önskade att varenda en
av er hade varit den första

För er alla har jag älskat
som om ni varit den enda
och största kärleken i mitt liv

Under lång tid

Och
jag har kämpat
alldeles för länge

för att bevara, kriga för
och försvara

Någonting som inte var
och aldrig någonsin
har varit värt
besväret

Tills jag träffade dig

Tack min högre makt
för ännu en chans
 
att eventuellt bli besviken
på kärleken
igen




Fri vers (Fri form) av Trollbunden
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-12-22 12:43



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Och plötsligt är där orden med föränkring och erfarenhet, tänker plötsligt på "I still believe in chasing dreams and placing bets", från låten "Here's to life".
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Trollbunden
Trollbunden