Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som att vakna upp



med vidöppet bröst

känna vinden genom håret

och snart kommer det nya året

julefriden ger tröst

så flyktigt ett liv tyckas vara

evig är vindens sång

kanhända säven kan förklara

livets mening en gång





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-22 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP