Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart, snart, snart

Vit som svart sammet.
Julsånger av rosenkvarts.
Älskar om igen.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-22 13:02



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Så svart att det är vitt..........fantastiskt !
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP