Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*










Klara stjärnor av Jan Johansson sveper in ögonblicket i sällsam mildhet. får mig nästan att sväva, viktlöst, tidlöst ovan smutsen. får mig att sväva ovan den ödsliga och svavelgrå vintereftermiddagen. anslaget så perfekt, majestätiskt i all sin anspråkslöshet. det senaste svenska geniet som tyvärr gick ur tiden alltför ung.

















Prosa av Androiden VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-12-22 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP